Ervaringen

Deel hier uw ervaring met EFT coach Assen

 
 
 
 
 
 
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Als u niet wilt dat uw naam gepubliceerd wordt, vul dan 'anoniem' in.

* We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Alet Alet schreef op maart 28, 2019 om 12:06 pm
Ik ben ervan overtuigd dat mensen met een reden op je pad komen, welke reden dat ook mag zijn. Zo kwam ook Stefanie op mijn pad en in eerste instantie niet eens voor mij zelf maar voor mijn zoon. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik ook maar eens bij Stefanie aan tafel moest plaatsnemen. Dit resulteerde in een grote, pijnlijke confrontatie met mijzelf, een "wond" uit het verleden. Het is niet te beschrijven wat er met je gebeurt tijdens en na de toepassing van eft / emdr. Je moet het echt ervaren. Ondanks dat ik vrij nuchter kan zijn, is het mij meer dan duidelijk geworden... het WERKT echt!! Ik ben positiever vooral over mijn zelfbeeld. Stefanie is een mooi mens die luistert en zoekt naar de oorzaak van je 'probleem'. Zonder twijfel... als ik ergens mee zit, weet ik met wie ik een afspraak maak! Thanks Stefanie.
Dina Dina schreef op december 12, 2018 om 10:48 am
Stefanie luistert met aandacht en hoort tussen de regels door waar de onderliggende oorzaak van je probleem/blokkade zit. Na de eerste sessie merkte ik al duidelijk veranderingen en kon ik al veel loslaten. Ik voel me een stuk rustiger en zekerder en ben erg blij met Stefanie haar manier van werken. Ik ben nog niet klaar maar heb er alle vertrouwen in dat het lukt, gezien de positieve veranderingen die er nu al zijn. Ik slaap beter en kan beter genieten van kleine dingen. De angst en spanning die me in de weg zaten zijn een stuk milder geworden. EFT vind ik een echte aanrader. En ik vind Stefanie een prettige coach. Dankjewel Stefanie.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op oktober 12, 2018 om 6:39 am
Ik was al bekend met EFT ivm tandartsangst, dit heeft me destijds enorm geholpen. Nu kwam ik via facebook bij Stefanie voor andere klachten. Mijn vertrouwen heb je niet zomaar gewonnen, maar bij Stefanie ging dat vanzelf. Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze heeft mij heel erg goed geholpen. Ze is enorm gedreven en echt gemotiveerd om je te helpen. Ook na de sessie bleef ze geinteresseerd in hoe het met me ging. Ik denk dat ze veel voor anderen kan betekenen! Bizar ook hoe goed eft kan werken, 'de lading'waar ik zo'n last van had is nu een gewone herinnering die ik achter me heb gelaten.
Leonie Leonie schreef op oktober 9, 2018 om 6:39 pm
Stefanie begeleidt je op een hele fijne manier en legt van te voren goed uit wat EFT inhoudt en wat er gaat gebeuren. Tijdens de sessie voelde ik mezelf al snel rustiger worden. Doordat ze je serieus neemt en een fijne, open sfeer creรซert, voel je je al gauw ontspannen. Zeker een aanrader voor iedereen met angst of om situaties te verwerken die stress tot gevolg hebben.